Bedriftsnavn - Bedriftsmelding
RSS

Siste innlegg

Markedsdag
Milestone 17. mai kort
Tula bæreseler
Gode tilbud på vår Finn.no-side
Bamsebua 30 år

Kategorier

Barnesikring
Hobby
Leker
Smykker
drevet av

Min blogg

Sophie la Girafe


Sophie la GirafeHvem er frøken Sophie la Girafe? Den lille sjiraffen ble født 25. mai 1961 på St. Sophies dag. På den tiden var alle dyreleker gårdsdyr eller husdyr, og derfor kom Monsieur Rampeau, en ekspert i å forvandle gummi fra Hevea -treet til gummileker, på ideen om å designe en sjiraff. Et slikt eksotisk dyr ville være det første på markedet av sitt slag og størrelsen skulle være ideell for små babyer å gripe i. Sophie la Girafe, som ser helt lik ut i dag som den gang, ble satt i produksjon den 25. mai, derav navnet Sophie. Hun ble en umiddelbar suksess og unge mødre så med en gang at Sophie hjalp til å stoppe gråten når tennene begynte å komme. Nå, over 50 år senere, er Sophie fortsatt den gode gamle og har blitt en av verdens mest berømte biteleker.


0 Kommentarer på Sophie la Girafe:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment